Bettingtips

Spelbolag Bonus Betyg Spela

100% upp till 3000 SEK

  

100% upp till 1500 SEK

100% upp till 3000 SEK

Att ha en bettingstrategi är viktigt för alla som bettar på nätet. Vi tänkte ger er lite tips som ni kanske kan ha lite nytta av när ni lägger era spel.

Regel nummer ett som gäller överallt i livet, kunskap är makt. Desto mer man vet inför en match desto lättare är det att lägga ett bet eller kanske till och med avstå spel från en match. Det man letar efter och som då många struntar i är mycket värdefull information om en match. Det kan vara allt ifrån skador, avstängningar, form, statistik, har laget något att spela för, kommande europa spel. Ja listan kan göras lång på olika faktorer som kan påverka en match. Men självklart hur mycket man än läser på innan en match kan ju precis vad som helst hända i matchen. Utvisning, feldömd straff eller något annat oförutsägbart. 

Använd er av units när ni lägger era spel.

De som är seriösa med sin betting och föröker tjäna pengar sett över en längre tid och inte endast pengar för stunden använder sig av termen units när de lägger sina spel. Man spelar med 1-5 units per spel då 1 unit står för 1% av ens bankrulle. Dvs har man 10.000 SEK inne på sitt spelkonto bör man aldrig lägga bets där insatsen är högre än 500 SEK.

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)